Tropicarium-Kalandpark Akció

Óvodás, Iskolás csoportok FIGYELEM! A Tropicarium és a Campona Kalandpark Játszóház fantasztikus közös akciót indított, melyet szeretnénk az óvónők és az óvodás gyermekek figyelmébe ajánlani!

Most igazán érdemes ellátogatni hozzánk valamelyik hétköznapon, mivel a csoportok összesen több mint 40% kedvezménnyel látogathatják meg a 2 helyszínt a kombinált jegy megváltása esetén! És ez még nem minden:

CSOPORTONKÉNT A TROPICARIUM 1-1 DB FELNŐTT ÉS GYERMEK BELÉPŐJEGYET, MÍG A JÁTSZÓHÁZ 1 DB NAPI KORLÁTLAN JÁTÉKIDŐRE SZÓLÓ BELÉPŐJEGYET BIZTOSÍT ÖNÖKNEK, MELYNEK FELHASZNÁLÁSÁRÓL SZABADON DÖNTHETNEK!

Csoportos kombinált gyerekjegy (minimum 15 fő esetén): 1.840 Ft/fő.

Az akció érvényes: 2012. szept. 10-től – 2013. január 31-ig! Bejelentkezni a Tropicariumban, a 06-1-424-3053-as telefonszámon vagy az info@tropicarium.hu oldalon lehetséges.

További ingyenes szolgáltatásunk az akcióhoz:

A Játszóházban a gyermekeket szörppel kínáljuk, az őket kísérő 2 fő pedagógusnak kávét vagy capuccino-t biztosítunk, míg a Tropicariumban 1-1 szelet almát kapnak a gyerekek, ha a csoport előre bejelentkezik a programra.

A kényelmesebb közlekedés miatt a csoportok részére buszt is tudunk biztosítani (ez természetesen nem kötelező):

Egyeztetés szerint, kb. 8.30-9:00 órakor érkezik a busz az óvodához, elszállítja a csoportot a Camponába, majd kb. 12.30-13:00 órára vissza is viszi őket. A nagyobb, 40 fős busz ára: 24.000 Ft + ÁFA, míg a kisebb, 19 fős busz ára: 18.000. Ft + ÁFA. Buszos foglalás esetén 20 % előleg befizetésével válik véglegessé a jelentkezés.

Bővebb információért keressék fel web- és Facebook oldalainkat (www.camponakalandpark.hu, illetve www.tropicarium.hu).

Szeretettel várjuk jelentkezésüket! “